Notícies

Càritas Barcelona i la FCT signen un conveni solidari.

A les instal·lacions del CE Laietà s’ha signat un conveni solidari entre la Federació Catalana de Tennis i Càritas Diocesana de Barcelona que promourà la sensibilització i participació en accions solidàries de diversos clubs esportius d’aquesta federació. La signatura d’aquest conveni l’ha dut a terme el Director de Càritas, Jordi Roglà i el President de la FCT, Francesc Orriols.
Davant la presencia del president del CE Laieta, Miquel Sambola, el Sr. Roglà ha agraït als clubs la seva predisposició i la seva rapidesa en donar suport a aquesta iniciativa ja que la presentació del projecte es va fer al mes de novembre i ara, al febrer, ja està en marxa
Per la seva banda, Francesc Orriols va manifestar que és un privilegi per a la FCT signar un conveni amb una entitat del prestigi de Càritas de Barcelona i va agrair molt especialment a l’expresident de la FCT, Josep Ferrer i Peris, el seu esforç i la seva dedicació per tirar endavant aquest projecte.
Presents a l’acte van ser els presidents dels clubs de la ciutat de Barcelona i d’altres poblacions de l’Àrea Metropolitana, així com destacades personalitats del món del tennis català com l’expresident del RCT Barcelona-1899, Joan María Tintoré i els exdirectius de la FCT, Francisco de Santiago, Gisele Schmidt i Montse Mestres.
Cal dir que els clubs proposen majoritàriament fer un torneig social solidari i un dinar posterior. Els ingressos obtinguts amb les inscripcions al torneig i una part del preu del tiquet del dinar aniran destinats a Càritas.
En una primera fase participaran en aquesta iniciativa els següents clubs:

RC Polo de Barcelona (dissabte 13 de març)
RCT Barcelona-1899 (dissabte 13 ó diumenge 14 de març)
CT de la Salut (diumenge 14 de març)
CE Laietà (diumenge 14 de març)
CT Barcino (dissabte 20 de març)
Reial Societat de Tennis Pompeia (diumenge 21 de març)
CE Hispano-Francés (diumenge 21 de març)

Posteriorment, en una segona fase, entre abril i juliol, participaran els següents clubs:

Atlètic Terrassa Hockey Club, Cecrcle Sabadellès-1856, CT Andrés Gimeno, CT Egara, CE Mas Ram (Badalona) i CT Natació Sant Cugat.

Share