Notícies

Carballés i Papamichail, campions als ITF del CT Vic

El tennista granadí, Roberto Carballés, es va proclamar campió del “10è Gran Premi Caixa Penedès – 42è Trofeu Carles Ylla”, un torneig ITF Futures dotat amb 10000$ que es va disputar a les pistes del CT Vic.

Caraballés, que no era cap de sèrie, va derrotar a la final al tennista del CT Barcino, Jordi Samper, que tampoc era cap de sèrie i que va entrar al quadre amb una invitació de l’organització, per 5/7, 6/4 i 6/1.

Per arribar a la final, Carballés va derrotar al valencià David Estruch, cinquè cap de sèrie, per 4/6, 6/1 i 6/3 mentre que Samper va superar l’alemany provinent de la prèvia, Matthias Kolbe, per 7/6(7) i 6/1.

Curiosament, els dos màxims favorits no van poder superar la primera ronda. El rus Alexander Lobkov, màxim favorit, va caure davant el tennista del Cercle Sabadellès-1856, Arnau Dachs i Pablo Santos, segon cap de sèrie, ho va fer davant el suec Milos Sekulic.

Pel que fa a la competició femenina, el  “6è Torneig ITF Women’s Circuit – 6è Gran Premi Còdol”, la victòria va ser per a la grega Despina Papamichail, cinquena cap de sèrie, que va derrotar a la final a la màxima favorita, la francesa Victoria Larrriere, per 7/6(8) i 6/1.

La millor representant catalana va ser la tennista del CT Barcino, Garbiñe Muguruza, que va caure a les semifinals en perdre amb la francesa Larriere per un marcador de 6/4, 3/6 i 6/0.

Finalistes dels ITF del CT Vic.

Share