Notícies

Campionat Provincial Infantil 2011 – Trofeu Manuel Alonso

El Campionat Provincial Infantil 2011, Memorial Manuel Alonso va finalitzar aquest passat cap de setmana amb un èxit total de la organització.

La prova, que s’ha disputat en aquesta edició a les instal·lacions del CLUB TENNIS TARRAGONA, ha estat una de les proves millors organitzades dels últims anys.

El nivell dels participants ha estat força alt, però sobre tot cal destacar la organització de la jornada de les finals, que es van realitzar, aprofitant la festa de CARNAVAL que organitzava el club. D’aquesta manera els partits els van poder veure una gran quantitat de pares d’alumnes de l’escola, petits tennistes i socis del club a més de la presència dels familiars dels finalistes com sòl ser habitual. El bon temps i la bona assistència de públic ve fer lluir encara més els partits.

A la jornada no va faltar cap detall ja que els partits es van arbitrar amb sistema de megafonia i s’anunciaven als jugadors i la seva trajectòria al llarg del campionat. També es va comptar amb la presència de “recull pilotes” i amb la inestimable col·laboració de COCA-COLA, que a part de facilitar els trofeus pels campions i finalistes va donar obsequis a tots els participants i va decorar la pista amb pancartes, frigorífics amb begudes pels jugadors així com amb 2 inflables de publicitat molt vistosos.

Les finals les van presidir els membres de la junta directiva del club organitzador el Sr. CARLES FARRE i el Sr. ANTI FORÉS, PRESIDENT i VICEPRESIDENT ESPORTIU respectivament així com la del PRESIDENT de la REPRESENTACIÓ PROVINCIAL de FcT a TARRAGONA, el Sr. PERE LL. BERGADA.

En la final masculina, el CARLOS CASTELLOTE del CT TARRAGONA, va demostrar el seu bon moment de forma i es va desfer del jugador del CT TORTOSA, el QUIM SORNI per un just 7/5 i 6/3.

La final femenina la van jugar dues jugadores del CST CUNIT. La campiona d’Espanya per equips ALBA CONEJERO va derrotar a la seva companya d’entrenaments LAURA LUCAS en dos sets. Aquesta última jugadora ha estat una de les sorpreses agradables de les finals destacant el seu paper en la prova que és la mostra del seu treball i compromís diari.

La prova també determina els 8 jugadors i jugadores que es guanyen el dret de participar al CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL classificatori per l’estatal que en aquest cas han estat:

 

FEMENÍ
Conejero Gutiérrez, Laia CST Cunit
Conejero Gutierrez, Alba CST Cunit
Piñol Royo, Marta CT Serramar
Arnau Bas, Laia CT Reus Monterols
Daniel Fuentes, Anna CT Tarragona
Lucas Palomares, Laura CST Cunit
Lleixa Valls, Maria CT Tortosa
Bulló Pallas, Anna CT Tarragona
MASCULÍ
Casas Solsona, Alex CT Tarragona
Castellote Huguet, Carlos CT Tarragona
García Costa, David CT Serramar
Martí Royo, Xavi CT Serramar
Sorni Chavarria, Quim CT Tortosa
Virgili Blanco, Pol CT Tarragona
Valls Carafi, Pere CT Tarragona
García Fort, Pep CT Serramar

Des de la Delegació Provincial de FcT a Tarragona volem felicitar als responsables del club per la excel·lent organització que li han donat a aquest campionat ja que realçant d’aquesta manera els campionats locals on comencen a participar els nostres joves jugadors/res ajuden inestimablement a millorar el tennis a la nostra província i els fem sentir importants i amb ganes de continuar treballant.

També volem agrair la col·laboració de COCA-COLA a Tarragona que ha cedit degustacions pels jugadors, trofeus, obsequis i decoració en el dia de les finals ajudant així a que  l’esdeveniment encara hagi estat millor.

Share