Notícies

CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI AL CLUB TENNIS TARRAGONA

IMG_3063[285]

La Universitat Rovira i Virgili, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i el Club Tennis Tarragona han presentat una nova edició del Campionat de Catalunya de tennis universitari que es disputarà al club de Cala Romana del 4 al 8 d’abril del 2018. A la presentació que ha tingut lloc a la pista central del club han estat presents el sr. Joan Plana com a representant territorial de l’esport de la Generalitat de Catalunya, la sra. Ruth Marquès com a representant de la URV, el president del Club Tennis Tarragona, Pere LL.Bergadà i Lluís Yebra com a president la FCT territorial de Tarragona.

La competició comptarà amb els quadres individuals tant en categoria masculina com femenina. L’organització està treballant en la possibilitat de disputar alguna categoria en modalitat de dobles per ampliar la competició que ja compta amb més de 32 jugadors i jugadores inscrits que representaran a les diferents universitats de les quatre províncies. Cal destacar que per formar part de la competició s’ha d’estar matriculat en alguna de les universitats catalanes, així com formar part del programa d’esports.

Les finals estan previstes per diumenge al matí i l’accés serà gratuït per a tots aquells que vulguin seguir-les en directe a la pista central del CTT. El president del club, Pere LLuís Bergadà, vol destacar la implicació de l’entitat amb tot el que sigui tennis de formació i destaca que aquesta prova servirà com un petit test més de cara als Jocs Mediterranis 2018, on el Club Tennis Tarragona serà la seu oficial de la prova de tennis.

Share