Notícies

Campionat de Catalunya de Tennis Universitari ECU-FCT 2017

UNIVERSITARI CARTELLLa propera edició del Campionat de Catalunya Universitari de Tennis es disputarà al Centre Municipal de Tennis Vall Hebron del 27 al 30 de març de 2017. Aquest campionat s’emmarca dins del programa de promoció del Tennis Universitari a Catalunya i té com a objectiu dinamitzar al col·lectiu universitari de l’àmbit català.

L ’Esport Català Universitari (ECU) és l’ens que agrupa totes les Universitats catalanes mitjançant el qual es coordinen els Campionats de Catalunya Universitaris. L’ECU té com objectiu bàsic el foment de la pràctica esportiva entre els membres de les comunitats de les diferents universitats catalanes (estudiants, personal docent i investigador PDI i personal d’administració i serveis PAS), mitjançant competicions esportives i la promoció dels valors i l’esperit esportiu dels seus participants, així com la implicació de les diferents entitats i organismes implicats en l’esport universitari.

El Campionat de Catalunya és puntuable a la Classificació Nacional de la RFET i permetrà l’establiment d’una classificació de Tennis Català Universitari individual i per universitats. Per aquesta temporada existeix la possibilitat que els tennistes que participin a CCU de Tennis, i realitzin un bon paper, puguin representar a Catalunya en els “EUSA Games de Madrid”. http://tennis2017.eusa.eu/

Els detalls de la competició són el següents:

Calendari: Del 27 al 30 de març de 2017
Seu: Centre Municipal de Tennis Vall Hebron
Modalitats: Individual i dobles. Masculí i femení

reglamentCCU Tennis2017

Més informació:
www.fctennis.cat
www.esportuniversitari.cat

 

Share