Notícies

Campionat de Catalunya de Periodistes “Circuit El Corte Inglés”

Les instal·lacions del RCTBarcelona-1899 van ser l’immillorable escenaride la festa de cloenda i lliurament de guardons del Campionat de Catalunya de Periodistes “Circuit El Corte Inglés” que un cop mes va ser organitzada per l’associació de periodistes de tennis (APT).

Enguany, el títol va anar a parar a mans del fotògraf Jordi Ramos, habitual col·laborador de la FCT, que va ser el gran dominador de la temporada. Ramos va recollir els premis de campió  dels tornejos de Primavera, Estiu , Tardor i el de guanyador del Màsters, mentre que el de campió del torneig d’hivern va ser per al redactor Cristain Mestres.  Per aquests resultats, Jordi Ramos acaba en la posició número 1 del rànquing APT, seguit de Mestres, Albert Bassas, Jordi Quixano i Jordi Melich.

L’esdeveniment va comptar amb la presència d’Albert Agustí, President del RCT Barcelona-1899,  de Jordi Romañach en representació d’El Corte Inglés i del President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols. així com dels components de la junta directiva de l’APT presidida per Manel Serras.

L’entranyable festa va finalitzar com ja es habitual amb un sorteig de regals cedits per: Wilson, Nike, Babolat, Lacoste, Dunlop, Segura Viudas i El Corte Inglés, de forma que cap dels participants va marxar amb les mans buides.

Jordi Ramos rep el titol de mans de Francesc Orriols.

Share