Notícies

CAMPANYA DE VALORS DEL TENNIS CATALÀ

La Federació Catalana de Tennis impulsa una nova iniciativa de promoció i difusió dels valors associats a la pràctica del tennis.  La  propera celebració de la prova del Circuit Juvenil KIA de la FCT, a disputar en el RC Polo les properes setmanes, és el marc escollit per posar en acció la campanya de valors en edats juvenils.

Aquesta serà la primera acció del projecte global de promoció de valors que la Federació vol impulsar i implantar a Catalunya en els diferents projectes que es duen a terme tant de promoció, competició i tecnificació de tennis.

La iniciativa, impulsada en col·laboració i coordinació amb el Consell Esportiu del Baix Llobregat , entitat que compta una àmplia experiència en promoció de valors en edats escolars amb el projecte principal del Juga Verd Play, pretén establir un nou marc de promoció dels valors en la pràctica del tennis.

Les finalitats de la Campanya de Valors  

  • Conscienciar sobre els valors associats a l’esport
  • Educar i influenciar en relació a altres aspectes vitals
  • Facilitar una sinèrgia positiva a dins del desenvolupament del torneig

Accions del projecte:

  • “Staff Valors”. Creació d’un equip de valors anomenat “Staff Valors”, que consisteix en un equip de persones visibles durant el torneig amb la finalitat de vetllar per la promoció i difusió dels valors, així com avaluar les dinàmiques dels diferents agents durant la primera ronda del torneig.
  • “Oficina de Valors”. Espai on s’informarà als pares i mares, així com als/les tècnics/ques de la campanya així com l’entrega d’informació de les normes dels bons tennistes i comportaments dels pares i mares.
  • Enquesta valors. S’ha elaborat una enquesta a emplenar pels participants de la primera ronda del torneig que avalua diferents actituds i comportaments del jugador/a rival un cop finalitzat el partit.
  • Classificació Jugadors/es Juga Verd Play. De l’enquesta anterior s’extrau una puntuació que resultarà en una classificació on s’identificaran  els/les Jugadors/es anomenats “Jugador/a Juga Verd Play”, atorgada als jugadors/es amb puntuació mínima de comportaments.
  • Premi Valors per categories. Dels jugadors/es que han assolit la categoria Juga Verd Play, les millors puntuacions tenen la possibilitat de guanyar el “Premi de Valors 2017” per categories. Aquest premi en cas d’empat serà resolt mitjançant sorteig.
Share