Notícies

Caixa Penedès renova el seu acord de patrocini amb la FCT

Caixa Penedès manté  la seva confiança en el tennis català amb la  renovació de l’acord de patrocini signat per primera vegada ara fa un any. Les oficines centrals de l’entitat financera a Barcelona han estat l’escenari de la signatura del nou conveni que ha estat rubricat pel Director Territorial de Barcelona de Caixa Penedès, Josep María Martínez Martos, i el President de la Federació Catalana de Tennis (FCT), Francesc Orriols.

Caixa Penedès, única entitat financera patrocinadora de la FCT, continuarà amb el seu propòsit d’oferir productes i serveis tant als clubs catalans com a tots el federats amb unes condicions preferents. Per la seva banda, la Federació Catalana de Tennis disposarà de la col·laboració d’una entitat capdavantera per donar ampli suport a les seves activitats esportives.

Caixa Penedès forma part del Grup BMN, l’aliança líder en el mercat financer de l’Arc Mediterrani juntament amb Caja Murcia, Caja Granada i Sa Nostra. BMN, dóna servei a més de 4 milions de clients mitjançant més de 1.700 oficines i es configura com a capdavanter amb més de 73.000 milions d’euros d’actiu.`

Josep María Martínez i Francesc Orriols.

Share