Notícies

BT PRAT (M) i BT BARCELONA (F), CAMPIONS DE LA 1a EDICIÓ DE LA LLIGA DE TENNIS PLATJA PER EQUIPS DE CLUB

El cap de setmana del 5 i 6 de juny, al CM Tennis Vall Hebron, es va celebrar la fase final de la 1a Lliga de Tennis Platja per equips de club. Després dels 6 mesos de competició en format lliga, arribava el play off final en el que els 21 equips entraven en la lluita pel títol de campions. Cadascuna de les eliminatòries, es disputava al millor de 3 partits.

En la competició femenina, 8 varen ser els equips participants en aquesta fase final i que representaven als següents clubs: BT Barcelona , BT Badalona, BT El Prat, Nàutic Masnou i BT Torredembarra.

La final de la Lliga, la varen disputar el BT Barcelona “A” i el Nàutic Masnou, amb victòria per les Barcelonines per 2/0, gràcies a les victòries de la parella Alba Gamell i Simara Callegari sobre Martina i Julia Llobet i de Elena Atero i Roser Mas sobre Ganesah Díaz i Cristina Fernández.

Per la seva banda, la competició masculina la varen disputar 13 equips, representant a BT Barcelona , BT Badalona, BT El Prat, Nàutic Masnou, BT Torredembarra i al CE Platja Girona-Salt.

La final la varen disputar el BT El Prat “A” enfront el CE Platja Girona-Salt, amb victòria pels pratencs per 2/0; la parella Marc Filella i Gerard Torres va superar Gerard Rodríguez i Guillem Casas, mentre que Pol Filella i Àlex Moya, superaven a Santi Puente i Àlex Albors.

ClASSIFICACIÓ FINAL FEMENINA LLIGA PER EQUIPS 

 1. BT Barcelona “A”
 2. Nàutic Masnou
 3. BT Prat “A”
 4. BT Torredembarra
 5. BT Barcelona “B”
 6. BT Badalona
 7. BT Prat “B”
 8. BT Barcelona “C”

CLASSIFICACIÓ FINAL MASCULINA LLIGA PER EQUIPS

 1. BT Prat “A”
 2. CE Platja Girona-Salt
 3. Nàutic Masnou “A”
 4. BT Torredembarra
 5. Nàutic Masnou “B”
 6. BT Badalona “A”
 7. BT Barcelona “A”
 8. BT Prat “B”
 9. BT Barcelona “C”
 10. BT Badalona “C”
 11. BT Badalona “B”
 12. BT Barcelona “D”
 13. BT Barcelona “B”

 

Share