EL BT BARCELONA I EL BT EL MASNOU, CAMPIONS DE LA 4a EDICIÓ DE LA LLIGA DE TENNIS PLATJA PER EQUIPS DE CLUB

El CMT Vall d’Hebron va acollir el cap de setmana del 13 i 14 d’abril la fase final de la 4a Lliga de Tennis Platja per Equips de Club. Després dels sis mesos de competició en format lliga, arribava el playoff final per cadascuna de les divisions disputades a la fase inicial.

La divisió 1 femenina la van disputar vuit equips, en representació de set clubs: BT Barcelona, CEP Barcelona 2020, BT El Prat, BT El Masnou, BT Torredembarra, BT Badalona i el BT Castelldefels. La final va enfrontar al BT Barcelona “A” contra el BT Torredembarra “A” , amb victòria final pel club barceloní (2-1). En tercera posició va quedar el CEP Barcelona 2020 després de vèncer al BT Castelldefels “A” per 2/0.

En la divisió 2 femenina, la victòria va ser pel Bonarena BT “A”, que va superar en la final al BT Torredembarra “B” per 2/1. En la tercera, el Bonarena BT “B” es va imposar al Viktoria BTC “A” per 2/0.

Pel que fa a les proves masculines, vuit equips en representació de cinc clubs van disputar la divisió Or: BT El Masnou, BT Castelldefels, BT Torredembarra, BT El Prat i el CEP Barcelona 2020. En aquest cas, el guanyador va ser el BT El Masnou “A”, que va vèncer al CEP Barcelona 2020 per 2/1. En tercera posició, va quedar el BT Castelldefels “A” després d’imposar-se al BT El Masnou per 2/0.

En la divisió 2 masculina, el BT Barcelona “A” va derrotar en la final al BT Torredembarra “C” per 2/1. Mentre que en la tercera divisió, el campió va ser el Viktoria BTC “A”, que va vèncer al Bonarena BT per 2/0.