Notícies

BT BARCELONA I BT EL MASNOU, CAMPIONS DE LA 3a EDICIÓ DE LA LLIGA DE TENNIS PLATJA PER EQUIPS DE CLUB

El cap de setmana del 18 i 19 de març, al CMT Vall d’Hebron, es va celebrar la fase final de la 3a Lliga de Tennis Platja per Equips de Club. Després dels cinc mesos de competició en format lliga, arribava el playoff final per cadascuna de les divisions disputades a la fase inicial. Les eliminatòries es va disputar al millor de 3 partits.

En la competició femenina, 8 van ser els equips participats en la primera divisió d’aquesta fase final i que representaven als següents clubs: BT Torredembarra, BT El Prat, BT El Masnou, BT Badalona, BT Barcelona i el CEP Barcelona 2020. La final de la Lliga la varen disputar el BT Barcelona “A” i el BT Torredembarra “A”, amb victòria per les barcelonies per 2/1. En la divisió 2, el BT Castelldefels va superar en la final al BT Bonarena per 2/0.

Per la seva banda, la divisió 1 de la competició masculina també la varen disputar 8 equips, representant al CEP Barcelona 2020, BT Barcelona, BT Castelldefels, BT El Masnou, BT El Prat i el BT Torredembarra. La final la varen disputar el CEP Barcelona 2020 “A” contra BT El Masnou “A”, amb victòria pel Masnou per 2/0.

En la divisió 2, el CEP Barcelona “B” va imposar-se a BT El Prat “B” per 2/0. I en la tercera divisió, el BT Castelldefels “C” va vèncer al BT Barcelona “C” per 2/1.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL FEMENINA LLIGA PER EQUIPS

 1. BT Barcelona “A”
 2. BT Torredembarra “A”
 3. CEP Barcelona 2020 “A”
 4. BT El Masnou “A”
 5. BT Badalona “A”
 6. BT Barcelona
 7. BT El Prat “B”
 8. BT El Prat “A”

 

CLASSIFICACIÓ FINAL MASCULINA LLIGA PER EQUIPS

 1. BT El Masnou “A”
 2. CEP Barcelona 2020 “A”
 3. BT El Masnou “B”
 4. BT Torredembarra “A”
 5. BT Castelldefels “A”
 6. BT Castelldefels “B”
 7. BT Barcelona “A”
 8. BT El Prat “A”

 

 

Share