Bruguès es proclama campió de l’ITF Futures d’Antalya (Turquía)

L’excel·lent moment de forma d’Arnau Brugués ha portat al tennista del CT Sabadell ha guanyar el torneig turc d’Antalya, una prova del circuit ITF Futures dotada amb 10000 $ i que s’ha disputat en pistes rapides.

El jugador osonenc, tercer favorit de la competició, s’ha imposat a la final a l’eslovac Jozef  Kovalik, que no era cap de sèrie, per 7/5 i 6/2.

Per arribar a la final, el tennista català va derrotar en primera ronda al txec Roman Jebavy per 6/3, 4/6 i 6/2 i en segona al britànic Marcus Willis per 6/4 i 6/3. Ja a quarts de final, Brugués va derrotar per 6/1, 4/6 i 6/2 a l’alemany Stefan Seifert mentre que en semifinals, el nostre representant es va desfer del txec Jiri Kosler per 6/3 i 6/3.

Kovalik va aplanar la seva arribada a la final en primera ronda en derrotar al màxim favorit de la competició, l’australià Brydan Klein, per 2/6, 6/2 i 6/3.

Aquest és el quart títol de la temporada per Arnau Brugés i el tercer en quatre setmanes. La ratxa va començar al torneig francès de Feucherolles i va continuar amb dues victòries consecutives als tornejos d’Oklahoma City i Little Rock, als Estats Units.

Arnau Brugués, campió de l'ITF Futures d'Antalya (Turquía)