Notícies

BONS RESULTATS EN LA SEGONA EDICIÓ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA SÈNIOR PER CCAA

La segona edició del Campionat d’Espanya Sènior per Comunitats Autònomes, que s’ha celebrat del 18 al 21 de maig al Club Font de Sa Cala, a Mallorca, ha acabat amb bons resultats per la Selecció Catalana. L’equip femení ha estat subcampió després de cedir en la final davant la Comunitat de Madrid, i l’equip masculí ha estat tercer en perdre en les semifinals també contra Madrid, i imposar-se a Múrcia en l’eliminatòria pel tercer lloc.

L’equip femení, capitanejat per Marta Cerdà, partia com a primera cap de sèrie del quadre. En els quarts de final van superar a Múrcia per 3/2, i en les semifinals van vèncer a les Illes Balears per 3/1. En la final, es van veure superades per la Comunitat de Madrid (3/0).

Per la seva banda, l’equip masculí, capitanejat per Ramzi Shuaibi, partia com a segon favorit. En els vuitens de final, es van imposar a Cantàbria (3/0); i en els quarts, a les Illes Balears (3/1). En les semifinals van cedir contra Madrid (3/1). En la lluita pel tercer lloc, van vèncer a Múrcia.

El torneig va reunir a un total de 29 seleccions: 15 masculines i 14 femenines: Catalunya, Andalusia, Aragó, Astúries, Illes Balears, Canàries, Cantàbria, Extremadura, Galícia, Comunitat de Madrid, Múrcia, Navarra, La Rioja, Comunitat Valenciana i el País Basc.

 

 

 

Share