Bolsova i Masarova, campiones del “Máster Nacional NIKE Junior Tour”

La tennista moldava del Topten Tennis Club, Aliona Bolsova i la suïssa del CE Sánchez-Casal, Rebeka Masarova, van proclamar-se campiones del “Màster Nacional NIKE Junior Tour” disputat a l’Ibiza Club de Campo, en les seves respectives categories.

Bolsova va guanyar la final del torneig infantil en derrotar a la burgalesa Ana Roman per 6/3 i 6/4. Per arribar a la final, Bolsova havia derrotat en semifinals a Marta Garcia per 6/1 i 6/2 mentre que Roman havia eliminat a la segona favorita, Natividad López, per 6/3, 2/6 i 6/0.

Per la seva part, Masarova, segona cap de sèrie, va guanyar la final del quadre aleví en superar per 6/1, 5/7 i 6/1 a la tennista d’Avila, Paula Arias.

A les semifinal, Masarova s’havia imposat a Marie Van den Bosch i Arias havia derrotat a la primera favorita, la tennista de Castelló, Noelia Bouzo, per 6/4 i 6/3.

Pel que fa a la competició masculina, el millor representant català va ser el tennista del CT de La Salut, Marc Roura, que va caure a la final aleví davant del segon favorit, l’alacantí Alex de Miñaur, per un disputat marcador de 4/6, 6/3 i 6/4. Pel que fa a la categoria infantil, el tennista del CT Barcino, Alvaro López, primer favorit, no va poder superar la primera ronda i va caure davant el madrileny Miguel Ángel Semmler per 6/4 i 6/4.

El títol va ser pel valencià Carlos Taberner en derrotar a la final a Semmler per 7/5 i 6/3.

Finalistes del Máster del NIKE Junior Tour 2011.