Notícies

BERTA MIRET I ROGER PASCUAL, CAMPIONS DE CATALUNYA JÚNIOR

L’Emilio Sánchez Club ha estat seu del Campionat de Catalunya Júnior 2022. El diumenge 20 de febrer, es varen disputar les finals individuals amb victòria per Berta Miret (CT Barcino) i Roger Pascual (RCTB1899).

En el quadre femení, Miret es classificava per disputar la final després de superar en semifinals a Lucia Aranda, principal favorita i actual campiona de Catalunya absolut. Enfront es trobava a la tennista del RCTB1899 Martina Puvill,  a qui va superar per 6/4 6/2.

Per la seva banda, en el quadre masculí, l’ampostí Roger Pascual s’enfrontava en la final a Àlex Álvarez (CT Barcino), a qui superava per 6/1 6/3. Torneig molt sòlid el de Roger Pascual, que no va cedir ni un sol set en tot el torneig.

Finalment, en els quadres de dobles, victòria per la parella Roger Pascual / Luis Garcia enfront Marc Plasin / Pol Mora (CT Mataró), de Carlota Farres / Jana Rovira (CT Vic) enfront Ana Romero (Cercle Sabadellès 1856) / Carlota Verdú (CNT Sant Cugat) i de Sara Corrio (CT Tarragona) / Jan Montero (CE Laietà) enfront Marcel Miralles / Aina Miralles (CT Reus Monterols).

 

Share