Barroso i Kasatkina guanyen el IX Torneig Joan Mir “In Memoriam”

El tennista extremeny Alberto Barroso i la russa Darya Kasatkina es van proclamar campions del IX Torneig Joan Mir “In Memoriam” una prova del Tennis Europe Júnior Sub-16 que es va disputar com ja és tradicional al CT Torelló.

Barroso, setè cap de sèrie, va derrotar a la final al primer favorit, el rus Andrey Rublev per un ajustat marcador de 7/5, 5/7 i 7/5. Per arribar a la final, Barroso va derrotar en semifinals al segon favorit, el jugador del CE Laietà, Marc Collado, que va ser el català que més lluny va arribar, per 5/7, 6/4 i 6/3. Per la seva part, Rublev es va desfer a les semifinals del tercer favorit, l’australià Sòcrates Leon Tsoronis, per 6/3 i 6/4.

En categoria femenina, la russa Darya Kasatkina, tercera favorita, es va imposar a la final a la búlgara Vivian Zlatanova, quarta cap de sèrie, per 6/4 i 6/2. En semifinals Kasatkina havia deixat fora de competició a la seva compatriota Maria Marfutina, sisena cap de sèrie, en derrotar-la per 6/1 i 6/0 mentre que Zlatanova superava a la tennista del CE Sánchez-Casal, Nuria Ormeño, que no era cap de sèrie, per un ajustat marcador de 0/6, 6/3 i 6/4.

D’aquesta forma, Barroso i Kasatkina, aconseguien guanyar la seva segona prova consecutiva, ja que tots dos havien estat els guanyadors del IX Memorial Nacho Juncosa que s’havia disputat a les pistes del CIT Cornellà.

Cal dir que Barroso va fer el doblet en imposar-se també a la prova de dobles formant parella amb Ferran Calvo i derrotant a la final a la parella favorita formada pel rus Rublev i l’australià Tsoronis per 6/4, 6/7(4) i 10-4.

El títol de dobles femení el van aconseguir la parella formada per Nuria Ormeño i la britanica Jazi Plews que es van imposar a les primeres favorites, les romaneses Dascalu i Grigoriu per 6/4 i 6/3.

IX Torneig Joan Mir "In Memoriam" al CT Torelló.