Barranco i Lázaro, campions de la primera prova del Circuit Absolut FCT

El tennista del CT Barcelona, Sergio Barranco i la jugadora del CT Barcino, Andrea Lázaro, es van proclamar campions de la primera prova del Circuit Absolut de la Federació Catalana de Tennis que es va disputar a les instal·lacions de l’Accentennis l’Hospitalet.

Barranco, vuitè cap de sèrie, es va imposar a la final al primer favorit, el jugador del CT Manresa, Marc Lluis Vargas, per 0/6, 6/2 i 6/1.

Per arribar a la final, Barranco havia derrotat al jugador del CE Laietà, Cristian Batlle per 6/2 i 6/1 i Marc Lluis Vargas al tennista del CT Girona, Sergio Sánchez per 7/5 i 6/1.

En la competició femenina, Làzaro, que no era cap de sèrie, va arrodonir la seva gran actuació imposant-se a la final a la primera favorita, la jugadora del CT de La salut, Judit Domingo, per 6/2 i 7/6(4). En el seu camí cap a la final, la campiona va derrotar en segona ronda a la segona favorita, Miriam Rosell, del RCT Barcelona-1899, per 6/3 i 6/0 i a la quarta favorita, Olaya Garrido, per 6/4, 2/6 i 6/4. Per la seva banda, Domingo va accedir a la final en superar a les semifinals a la jugadora del CE Laietà, Laura Ubeda per 2/6, 7/6(5) i 6/2.

Aquesta setmana es disputa la segona prova a les instal·lacions de l’Accentennis Cornellà.

Lázaro, campiona i Domingo, subcampiona de l'Absolut de l'Hospitalet.