Notícies

BARCELONA ACULL L’ASSEMBLEA GENERAL ANUAL DE TENNIS EUROPE

Barcelona acull del 23 al 25 de març del 2023 la 49a edició de l’Assemblea General Anual de Tennis Europe, que reunirà als presidents i representants de les federacions nacionals europees. Feia 23 anys que Barcelona no acollia aquesta important cita del tennis europeu.

El president de la FCT, Tresorer Honorari i Responsable de Bona Governança i Codi Ètic de Tennis Europe, i Vicepresident Primer i Responsable de Relacions Internacionals de la RFET, Jordi Tamayo, donarà la benvinguda als participants del AGM i hi participarà activament presentant els resultats de Tennis Europe de 2022, els pressupostos del 2023 i diferents propostes de modificacions d’estatuts, entre d’altres.

L’esdeveniment, organitzat per la Real Federación Española de Tenis i la Federació Catalana de Tennis, acollirà als presidents i directors executius de les federacions nacionals de tennis per debatre tota una sèrie de qüestions pel futur del conjunt del tennis europeu.

La AGM, que es durà a terme al Catalonia Barcelona Plaza Hotel,  arrencarà amb diferents sessions de treball, ponències i finalitzarà dissabte amb la celebració de la Sessió Plenària de Tennis Europe. El sopar oficial tindrà lloc aquest divendres al Palau de Pedralbes de la ciutat comtal.

Share