Notícies

BARCELONA ACOLLIRÀ EL NEC WHEELCHAIR MASTERS 2023

ITF ha fet oficial que Barcelona acollirà el NEC Wheelchair Masters aquest any 2023. El torneig, organitzat per la Federació Catalana de Tennis, se celebrarà del 30 d’octubre al 5 de novembre a l’Emilio Sánchez Academy, que també col·labora amb l’organització del torneig.

Serà el primer cop que aquest important esdeveniment se celebra a l’estat espanyol, on participen els vuit millors jugadors del món de tennis en cadira de rodes, tant en categoria masculina, com femenina i Quad. La primera edició del NEC Wheelchair Masters es va celebrar l’any 1994 a Eindhoven, i només 4 països han estat seu en aquests anys: Països Baixos, Bèlgica, Gran Bretanya i els Estats Units.

El NEC Wheelchair Masters comptarà també amb quadre de dobles, on participen les 8 millors parelles masculines, les 6 femenines i les 4 millors en la categoria de Quad.

El torneig serà una gran oportunitat per gaudir dels millors tennistes en cadira de rodes de món, entre els que cal destacar a Martin de la Puente, actual número 4 del rànquing mundial i que en la darrera edició de l’ITF Wheelchair Doubles Masters, es va proclamar campió del quadre de dobles fent parella amb l’argentí resident a Barcelona, Gustavo Fernández.

Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis, destaca “que és un orgull pel conjunt del Tennis Català poder acollir un dels millors tornejos de l’any, juntament amb els Grand Slam, a casa nostra. Sens dubte aquest torneig demostra la nostra ferma aposta pel tennis en cadira de rodes i l’organització de competicions internacionals, donat que la setmana prèvia al Màster, organitzarem la segona edició del Catalonia Open de Tennis en cadira de rodes, que aquest any fa el salt a ITF1, convertint-lo en un dels més importants del món. Des de la FCT, volem agrair a l’equip de l’ITF la confiança dipositada en la Federació per organitzar aquest important esdeveniment”.

Share