Notícies

AXA, NOU PATROCINADOR DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS

L’asseguradora AXA i la Federació Catalana de Tennis han signat un acord de col·laboració per  el qual l’asseguradora, es converteix en el partner assegurador de la Federació i que inclou el canvi de denominació de la Lliga Catalana de tennis que passarà a dir-se Lliga Catalana AXA.

En l’acte de signatura han estat presents Josep Armas, director de la Direcció Territorial Est d’AXA, Josep Alfonso, director de Comunicació, RRII i Responsabilitat Corporativa d’AXA, el president de la FCT Jordi Tamayo De Winne i Pili Navarro, Directora General de Unifedesport, corredoria d’assegurances que te com a socis a la UFEC i a les Federacions Esportives Catalanes.

Per a Josep Armes, director de la direcció territorial Est d’AXA, “el tennis és un esport de fort arrelament a Catalunya i amb uns valors com l’esforç, la constància i la superació amb què AXA se sent molt identificada. A més, treballarem conjuntament en la protecció dels esportistes i les seves famílies “.

Per a Jordi Tamayo de Winne, president de la Federació Catalana de Tennis, “que una de les principals empreses asseguradores del món, aposti pel projecte de la Federació Catalana de Tennis, posa en valor la força i el prestigi del conjunt del Tennis Català. A més, associa la seva marca amb la Lliga Catalana, una de les lligues per equips més important d’Europa, que compta amb més de 10.000 jugadors “.

 

Tennistes més protegits

Com a part, a més de l’acord, AXA i la Federació Catalana de Tennis treballaran en la protecció dels més de 25.000 tennistes catalans federats i dels seus familiars a través d’assegurances de vida, salut i dental així com l’assessorament en matèria asseguradora i gestió patrimonial .

Share