Notícies

ASTRID ROGES I LUCA DARABAN, CAMPIONS DE CATALUNYA S11

La jugadora del Club Natació Lleida Astrid Roges, i el jugador del RCTB1899 Luca Daraban, van proclamar-se campions de Catalunya S11 al GEiEG.

En el quadre individual masculí, el número u del quadre, Luca Daraban, va complir amb els pronòstics i es va imposar a la final a Marc Villarroya per 6-2 i 6-1. En totes les rondes prèvies,  Daraban també s’havia imposat amb molta solvència sense cedir cap set. Per la seva banda, Villarroya, que no partia entre els favorits,  va completar una gran setmana i es va impossar també en certa facilitat en totes les rondes prèvies a la gran final.

En l’individual femení, la lleidatana Astrid Rogesm que partia com a principal favorita,  va confirmar també els pronòstics i es va plantar a la final del torneig cedint només 6 jocs. En la final, Roges es va imposar a la tennista local Nonna de Ribot, que es va tenir que retirar amb un resultat de 5/1 al primer set. La tennista del GEiEG i segona favorita, s’havia mostrat també mots solvent durant tota la setmana, arribant a la final sense cedir cap set.

Pel que fa als dobles, en el masculí, Teo Casadesus i Bence Markovits  (CT Barcino) a Ivan Villas (CT Tarragona) i Pablo Jiménez (RCTB1899) per 4/6 7/6 (5) 10/8. En el femení, la parella del CN Lleida Astrid Roges i Zenaida Ruiz, van superar a la parella Grupista formada per  Nonna De Ribot i Júlia Sureda per 61/ 6/3.

Share