Notícies

Arturo Schmidt i Elena Roca, campions de Catalunya sub-15

El tennista suïs del CE Laietà, Arturo Schmidt i la catalana Elena Roca, del RCT Barcelona-1899, es van proclamar campions de Catalunya sub-15, una competició disputada al llarg de la passada setmana a les pistes del TC Badalona.

Schmidt, que no era cap de sèrie, es va imposar al màxim favorit de la competició, el tennista del CT Barcino, Robert Herrera, per 6/3, 1/6 i 6/3.

Per arribar a la final, Schmidt s’havia imposat al seu company de club, Adrià Elduque, que tampoc era cap de sèrie, per 6/1 i 6/0, mentre que Herrera havia derrotat en la penúltima ronda al quart favorit, el jugador del CT Girona, Eric Donadeu per 6/2 i 6/3.

Pel que fa al títol femení, el van disputar dues jugadores del RCT Barcelona-1899 i la desgracia va fer que no es podes completar la final ja que Maria Isabel Roset, tercera cap de sèrie,  va haver d’abandonar per problemes físic quan perdia per 7/5 i 3/0 davant la finalment campiona, Elena Roca, que era la màxima favorita de la competició..

A les semifinals, Roca havia derrotat a la tennista del CT Manresa, Paula Garriga, que no era cap de sèrie, per 6/1 i 6/0 mentre que Roset havia eliminat a la segona favorita, la representant del CE Hispano Francès, Sonia Madroñal, per 6/2 i 6/0.

Finalistes del Campionat de Catalunya Sub-15.

Share