Arruabarrena, subcampiona d’Europa Júnior

La tennista basca del CT Barcino, Lara Arruabarrena va disputar la final del Campionat d’Europa Júnior que es va celebrar a la localitat suïssa de Klosters.

Lara, que no era cap de sèrie,  va acabar perdent la final davant la cinquena favorita, l’eslovaca Jana Cepelova, que es va imposar a la nostra representant per 6/2 i 6/3.

El recorregut de la basca va ser espectacular deixant fora de competició cronològicament a les jugadores: Klara Fabikova((15), Jovana Jaksic(12), Pia Konig, Caroline García(4), Silvia Njiric(8) i Chantal Skamlova(6. En total, sis competidores, de las que cinc eren a la llista de favorites.

També va prendre part en aquesta competició la seva companya de club, la catalana Garbiñe Muguruza que va arribar fins als vuitens de final on va caure davant la bielorussa Polina Pekhova, catorzena favorita, per 6/2 i 6/3.

Pel que fa a la competició masculina en la que no va participar cap jugador català, cal destacar al castellonenc Andrés Artuñedo que va perdre la final amb el tercer favorit, el bosnià Damir Dzumhur, per 6/1 i 6/3.

Pel que fa al Campionat d’Europa Cadet, disputat a Moscou,  el tennista català del CT Barcino, Eduard Esteve va perdre en primera ronda davant el finlandès Pollanen per 6/3 i 6/4 i va passar a jugar la consolació en la que va arribar a la final par acabar perdent amb al belga Coppejans per 2/6, 7/5 i 10-8. En  categoria femenina, en la que no hi va participar cap representant català, cal destacar que la madrilenya Silvia García es va proclamar campiona en derrotar l’eslovaca Schmiedlova(6) per 7/5 i 7/6(3).

També es va disputar el Campionat d’Europa Infantil, en aquest cas a la localitat txeca de Pilzen. En categoria masculina, el jugador català del CT Barcino Robert Herrera va perdre en segona ronda amb l’italià Filippo Baldi (12) per 6/0 i 6/2 i en categoria femenina Sara Sorribes i Maria Martinez van caure als setzens de final.