Notícies

Arruabarrena guanya a Costas a la final de l’ITF del CT Chamartín.

La tennista basca del CT Barcino, Lara Arruabarrena, es va proclamar campiona del ITF Womens disputat al CT Chamartin de Madrid, una prova disputada en pistes de terra i dotada ab 10000$ en premis.

Lara, tercera cap de sèrie de la competició, va derrotar a la final a la seva companya de club, la gallega Leticia Costas, segona favorita, per 6/4 i 6/2, sumant d’aquesta forma el seu segon torneig de la temporada desprès de l’aconseguit ara fa un més a Mallorca.

En el seu camí fins a la final, Arruabarrena es va desfer de Miriam Civera en primera ronda i de la romanesa Andrei en segona. Ja a quarts de final es va imposar per 6/4, 4/6 i 7/5 a la grega Despina Papamichail mentre que a les semifinals va vèncer a la italiana Carolina Pillot per 5/7, 6/1 i 6/3.

Per la seva part, Costas va eliminar a la belga De Wilde en primera i a la italiana Zucchini en segona. A quarts de final la gallega va derrotar per 6/4 i 6/0 a la italiana Evelyn Mayr mentre que a la penúltima ronda va haver de superar a la quarta favorita, la russa Nanuli Pipiya, a la que va derrotar per 6/3 i 6/1.

Lara Arruabarrena (a la dreta), campiona i Leticia Costas, finalista.

Share