Notícies

ARRENCA UNA NOVA EDICIÓ DEL TROFEU ALBERT COSTA AL TENNIS URGELL

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de març, arrenca el XXIII Trofeu Albert Costa – XXXIV Torneig de Setmana Santa amb la disputa de la fase prèvia del campionat. La jornada de dissabte començarà a partir de les 15h, mentre que diumenge els partits arrencaran a les 10h. Del 22 al 26 de març es jugarà el quadre principal. Així doncs, durant uns dies el Tennis Urgell esdevindrà el punt de trobada de les millors promeses Sub 13 del panorama estatal. Com és habitual, els aficionats podran gaudir del torneig amb entrada gratuïta.

El Torneig de Setmana Santa és ja tot un clàssic dins el calendari del tennis estatal. Se celebra des de fa més de tres dècades, ja que la d’enguany és la seva 34a edició. Des de fa 23 anys, a més, ho fa sota el nom de Trofeu Albert Costa, en honor al millor tennista lleidatà de tots els temps. Un jugador format al planter del Tennis Urgell i que va ser campió de Roland Garros i de la Copa Davis, entre molts altres títols.

Com és habitual, el 34è Torneig de Setmana Santa – 23è Trofeu Albert Costa posarà sobre les pistes del Tennis Urgell els millors jugadors i jugadores Sub 13 del panorama estatal, ja que el torneig és considerat com un campionat d’Espanya oficiós. A més, els aficionats lleidatans podran gaudir d’alguns dels seus millors representants. La competició finalitzarà el proper 26 de març, jornada en la qual es disputaran de manera simultània les dues finals. En acabar els partits, se celebrarà la cerimònia de lliurament de trofeus.

 

Share