Notícies

ARRENCA UNA NOVA EDICIÓ DE LA COPA POTTER

Del 20 al 23 d’octubre arriba una nova edició de la Copa Potter a les instal·lacions del RC de Polo i RCTB-1899. El quadre masculí comptarà amb representants del IC Itàlia, IC Bèlgica, IC França, IC Alemanya, IC USA, IC Irlanda, IC Gran Bretanya i IC Espanya. Entre els jugadors espanyols que participaran destaca l’excampió de Roland Garros Albert Costa, que estarà acompanyat entre d’altres per l’actual campió del món en categoria +40, Roberto Menéndez. El IC França, que defensarà títol de campió en la competició masculina, comptarà amb jugadors com Patrick Vergness, i per la seva part, en el IC Itàlia participaran jugadors ex Copa Davis com Marcelo Charpentier.

El quadre femení comptarà amb la participació de IC Itàlia, IC Bèlgica, IC França, IC Alemanya, IC Hongria, IC Irlanda, IC Gran Bretanya i IC Espanya. L’IC Alemanya defensarà títol amb la guanyadora del campionat del món en categoria +40 Manon Kruse acompanyada per Steffi Gerhlein i Christine Kraupa. L’equip d’Espanya, finalista en l’anterior edició, comptarà amb les subcampiones del món Rosa Andrés i Gisela Riera en la categoria +45, acompanyades de Cristina Fontelles, Neus Avila i Eva Bes com a capitana.

La Copa Potter és una competició d’equips formada per jugadors majors de 45 anys en la categoria masculina i majors de 40 en la femenina, aquesta segona també coneguda com a Two Presidents Cup. Totes dues organitzades per IC Espanya.

La Copa Potter, també coneguda com a Gran Premi Generalitat de Catalunya, compta amb el suport organitzatiu de la Federació Catalana de Tennis, la Real Federación Española de Tenis i el Consell Català de l’Esport.

Share