Notícies

ARRENCA EL TROFEU ALBERT COSTA AL TENNIS URGELL AMB UN CARTELL DE LUXE

El XXII Trofeu Albert Costa-XXXIII Torneig de Setmana Santa es posarà en marxa aquest divendres a les pistes del Club Tennis Urgell, que fins dimarts vinent, 4 d’abril, esdevindran el punt de trobada de les millors promeses sub 13 del panorama estatal. Com és habitual, els aficionats podran gaudir del torneig amb entrada gratuïta.

De fet, els dos quadres, però especialment el masculí, són de veritable luxe. Així, en nois, amb jugadors provinents de 9 federacions, es comptarà amb la participació de 7 dels 8 jugadors classificats per al Màsters del Circuit Rafa Nadal i de 14 dels 16 jugadors que van disputar els vuitens de final del Campionat d’Espanya aleví 2022, entre ells el campió i el subcampió, els madrilenys Izan Bañares i Fernando Fontán, respectivament, que parteixen com a caps de sèrie 1 i 2 del torneig lleidatà. També destaquen el català Ian Barroeta, semifinalista al campionat d’Espanya i campió de Catalunya; i l’andalús Darío Ruiz, quart-finalista del Campionat d’Espanya. Tant Ruiz com Bañares i Fontán són membres l’equip espanyol de la categoria.

Pel que fa al quadre femení, amb jugadores de 10 federacions, hi haurà 8 de les 16 tennistes que van disputar els vuitens de final del Campionat d’Espanya aleví 2022 i 5 de les 8 jugadores del Màsters Rafa Nadal. En aquest cas, no hi seran ni la campiona d’Espanya, que ha renunciat, ni la subcampiona, que està lesionada, però sí que competiran dos semifinalistes del Nacional, com són l’andalusa Irene Basalo i la catalana Liliana Chetry, així com les també catalanes Natàlia Heras, campiona de Catalunya, i Judtih Pla, subcampionat de Catalunya i que va fer vuitens al Campionat d’Espanya.

Pel que fa als representants lleidatans, en nois hi seran dos jugadors del Tennis Lleida com són Víctor Bosch i Daniel Culleré, campió i subcampió provincials, respectivament, i un tennista format a l’escola d’aquest club i que juga amb llicència del RCT Barcelona, Álvaro García, un dels millors tennistes nacionals de la categoria i que al CT Urgell serà cap de sèrie. En noies, la participació lleidatana quedarà en mans d’Astrid Roges, jugadora del Club Natació Lleida, campiona provincial aleví 2022 i subcampiona de Catalunya aleví 2023.

La jornada d’aquest divendres es posarà en marxa a les 15.00 hores i contempla un programa amb 20 partits. El dissabte, l’horari serà també de tarda (15.00 h), però amb 16 partits. Diumenge ja es passarà a l’horari matinal, amb 8 partits a partir de les 10.00 hores, mentre que dilluns les semifinals es disputaran també des de les 10.00. Les finals s’han programat pel dimarts, simultàniament a les 10.30 hores.

 

 

Share