Notícies

ARRANCA LA XIX EDICIÓ DEL TORNEIG INTERNACIONAL DEL CT REUS MONTEROLS

A primera hora del matí d’avui divendres 16 de març, al Club Tennis Reus Monterols, ja s’hi respirava un ambient tenístic amb la presencia dels 128 jugadors internacionals que des de les 9 h han començat a disputar els primers partits de la fase prèvia del Torneig ITF Future Autolica Mercedes Benz.

Des d’avui fins dilluns al matí els jugadors inscrits a la fase prèvia disputaran més de 100 partits de classificació per que els vuit millors jugadors puguin accedir al quadre final de 32 en el que s’hi veuran a molts bons tennistes, entre ells, Eduard Esteve, cap de sèrie número 2, que està tenint una evolució tennística espectacular i Lukas Rosol, cap de sèrie número 1 i 227 del rànquing ATP. Rosol va arribar a estar 31è del rànquing l’any 2014 i fins i tot va guanyar algún partit contra Rafa Nadal.

Cal destacar la participació dels jugadors del Club, Jordi Garcia Mestre, Allan Lavado i Albert Arnau en la fase prèvia i Arnau Santillana a la fase final. Fins ara s’ha pogut veure molt bon tennis i el Club restarà obert a tothom durant tot el torneig per qui vulgui venir a disfrutar dels partits

NOTICIA I FOTO: CT REUS MONTEROLS

Per a més informació:
Dani Prado
Responsable de Comunicació del CTRM
T. 977 751 560 · dani.prado@tennismonterols.cat

 

 

Share