Notícies

ARRANCA EL CIRCUIT CATALÀ DE TENNIS PLATJA 2019

Aquest cap de setmana, el Melich Sports Club acollirà la primera prova del Circuit Català de Tennis Platja. Un Circuit que presenta força novetats en l’àmbit esportiu, de competició i organització.

La Federació Catalana de Tennis serà el promotor del Circuit aquest any 2019, sent els clubs els organitzadors finals de cadascuna de les proves que en formen part. A més a més i seguint la línia de les competicions que promou la Federació actualment, el Circuit passarà a denominar-se Copa Catalunya de Tennis Platja. A final de temporada, els 16 millors jugadors i les 16 millors jugadores de la Copa Catalunya de Tennis Platja disputaran un Màster que coronarà als Campions de Catalunya del 2019.

Ara com ara, la Copa Catalunya de Tennis Platja compta ja amb nou proves confirmades en el seu calendari. Consulta aquí

També els jugadors més regulars de la temporada tindran el seu reconeixement; el primer classificat en el rànquing masculí i en el rànquing femení de tot el circuit, serà considerat com a Campió de la Copa Catalunya 2019.

Aquests canvis, emmarcats dins el nou Pla Estratègic de la FCT per promoure i fer créixer el Tennis Platja Català, van acompanyats d’altres millores com la inclusió del Tennis Platja en el nou portal de competició de la FCT; ara tots els jugadors i jugadores de tennis platja, poden realitzar les inscripcions a les proves del Circuit Copa Catalunya a través de la Plataforma de la FCT, on també podran consultar quadres o ordres de joc, entre d’altres.
A més a més, i seguint amb les accions de promoció del Tennis Platja, la Junta Directiva de la FCT va anomenar fa uns mesos a Alba Gamell com a Vocal de la Junta i Responsable de Tennis Platja. Per primer cop el tennis platja en l’àmbit federatiu està liderat per una jugadora de referència en l’àmbit estatal. Gamell ja ha començat a treball en el creixement del Tennis Platja Català i ja s’han realitzat trobades amb diferents clubs perquè s’incorporin a les competicions federatives. En aquest sentit, destacar la incorporació del Beach Tennis Torredembarra. També s’han establert reunions i jornades de treball tant amb RFET com amb ITF.

Estem segurs que aquesta serà una gran temporada per al Tennis Platja Català!!

IMG-20171015-WA0015

 

 

Share