Notícies

Arnau Brugués, segon títol en dues setmanes

El tennista català del CT Sabadell, Arnau Brugués ha deixat clar el seu excel·lent moment de forma en aconseguir el segon títol ITF Futures consecutiu als Estats Units.

En aquesta ocasió Brugés s’ha proclamar campió del torneig de Little Rock (Arkansas) una prova disputada en pistes ràpides i dotada amb 15000$ en premis. L’osonenc, que figurava com a setè favorit de la competició, es va imposar-se a la final al britànic Alex Bogdanovic per un contundent marcador de 6/3 i 6/1.

Per arribar a la final, Brugués havia derrotat a l’australià Roshan  i al búlgar Bakalov en les dues primeres rondes.

A quarts de final, el nostre jugador va derrotar al també búlgar, Dimitar Kutrovsky, per 6/4 i 6/0 mentre que ales semifinals es va desfer del segon favorit, l’australià Chris Guccione, per un ajustat marcador de 6/2, 2/6 i 6/4.

Per la seva part, Bogdanovic, que no era cap de sèrie,  va veure aplanat el seu camí cap a la final gracies a la seva victòria en primera ronda davant del màxim favorit, l’australià Carsten Ball a qui va vèncer per 6/4, 6/7(2) i 7/6(2).

Aquest és el tercer títol de la temporada per l’Arnau, que la passada setmana va guanyar el torneig d’Oklahoma City i que anteriorment havia guanyat el torneig francès de Feucherolles.

Arnau Brugués, campió de l'ITF Futures de Little Rock.

Share