Notícies

Arnau Brugues i Núria Llagostera a les portes de l'Open d'Austràlia

Arnau Brugues està a només una victòria d’aconseguir el seu bitllet per al quadre final de l’Open d’Austràlia, el que seria el primer Grand Slam de la seva carrera.

En el quadre femení, Núria Llagostera, que va debutar amb victòria a la ‘Qualy’, és l’única amb opcions de optar al quadre final.

Arnau Brugues es va imposar al francès Laurent Rochette per un marcador global de 6-1 i 7-6 (8) després d’una hora i trenta-tres minuts de joc. Al català, de 25 anys i número 365 del rànquing ATP, només li queda un escull per superar abans d’accedir al quadre final. Es tracta de l’alemany Simon Stadler (lloc 290 del rànquing), que es va desfer del colombià Robert Farah per una puntuació de 6-2 i 6-4. Arnau i Stadler mai s’han trobat fins ara en el circuit.

Núria Llagostera va vèncer a la croata Ana Vrljic per 6-3, 3-6 i 6-3 després d’una hora i cinquanta-vuit minuts de joc. La seva pròxima rival serà la israeliana Julia Glushko, botxí de l’altra espanyola en competició, Silvia Espinosa, que va acabar cedint per 6-1, 4-6 i 6-2 després d’una hora i cinquanta-sis minuts de joc.

Share