Notícies

Ares Teixidó, sots-campiona de Catalunya benjamí de 2011

Ares Teixidó, jugadora del Club Tennis Lleida, es va proclamar sots-campiona al Campionat de Catalunya benjamí que es va disputar durant la passada setmana a les pistes del CIT de Cornellà de la FCT. Després de realitzar un gran torneig, va perdre la final davant la cap de sèrie número 1, Cristina Mayorova, per un resultat final de 6-3 i 6-4. Per arribar a la final, l’Ares va haver de derrotar Natalia Mas, Gabriela del Val, Clara de Santiago i, finalment, la cap de sèrie número 2, Maria Pagés, per 7-5 i 6-4.

Ares Teixidó, sots-campiona de Catalunya benjamí de 2011

Per la seva banda, la seva germana, Aran Teixidó, va realitzar també un excel·lent torneig, i va arribar a les semifinals, plantant cara a la que posteriorment va ser campiona, Cristina Mayorova, amb la qual va perdre per 7-5 i 6-4 en un partit molt disputat. Per arribar a aquesta semifinal, va derrotar Alexandra López, Sandra Ginés i Berta Girbau, abans de perdre amb la ja nomenada cap de sèrie nº 1.

Altres jugadors i jugadores lleidatans que van disputar el torneig amb diferent sort van ser Eric Oliva, Iker Íñiguez, Àlex Gaya, Gerard Farré, Esteve Torrent, Julia Segura, Anna Trilla, Paula Canyadell i Irene del Agua.

Catalunya benjamí de 2011

Share