Notícies

ARES LLOBERA I POL FERNÁNDEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA UNIVERSITARI

El CM Tennis Vall Hebron, ha estat seu del Campionat de Catalunya Universitari, Campionat que a més a més forma part de Circuit Unitennis 18/19. Destacar els més de 30 jugadors inscrits en el quadres masculí, el que posa en relleu el creixement que està tenint en els dos darrers anys el tennis en l’àmbit universitari.

La final femenina la varen disputar, per segon any consecutiu, les tennistes del Club Tennis Tarragona Ares Llobera i Sònia Poveda; Llobera en representació de la UdL i Poveda en representació de la URV. Final força disputada que es va resoldre a favor de Ares Llobera per 64 63

Per la seva banda, la final del quadre masculí la varen disputar el tennista del Nou Tennis Belulla i representant de la UOC Pol Fernández enfont el tennista del CT Girona i representant de la UdG Nil Regàs.  Victòria per a Fernández, actual sotscampió de Catalunya Absolut després d’una intensa final que es va resoldre en el tercer set (63 67(3) 61).

En el quadre dobles masculí, títol pel als representants de la UdG Regàs/Agrassasot sobre la parella de la URV Castellanos/Fochs per un doble 63.

Share