Notícies

ARANTXA SÁNCHEZ VICARIO, NOVA AMBAIXADORA DEL TENNIS CATALÀ

La que sens dubte ha estat la millor jugadora espanyola de la història i gran icona del tennis mundial, Arantxa Sánchez Vicario, s’incorpora al projecte de la Federació Catalana de Tennis, com ambaixadora del Tennis Català.

Arantxa Sánchez Vicario, col·laborarà amb l’Àrea Esportiva de la Federació en el Programa de desenvolupament de jugadors i jugadores, que té com a principal objectiu contribuir a millorar el nivell de les jugadores i jugadors catalans.

A més a més, col·laborarà amb l’Àrea de Docència, amb l’objectiu de potenciar la formació de futures entrenadores.

Per a Jordi Tamayo, president de la FCT, la “incorporació d’Arantxa al projecte, suposa un valor afegit incalculable pel Tennis Català. Durant la seva etapa com a jugadora, va mostrar sempre passió, il·lusió i esforç, valors de vida que han de ser presos com a exemple per les joves generacions del tennis a Catalunya “.

Per la seva banda, Arantxa Sánchez Vicario, va mostrar el seu “agraïment a la Federació Catalana de Tennis per oferir-me un càrrec de tanta responsabilitat. Ho considero un honor, però també un repte ambiciós i,  de la mateixa manera que en altres etapes de la meva vida esportiva, dedicaré tots els meus esforços en assolir l’èxit que s’espera. Per això i des d’avui mateix, sense cap reserva, poso tota la meva experiència i coneixements, al servei de la Federació Catalana de Tennis“.

Share