Notícies

Aran Teixidó accedeix al quadre gran de dos tornejos WTA

Les germanes Aran i Ares Teixidó, jugadores del Club Tennis Lleida, han disputat darrerament tres tornejos WTA, destacant especialment el paper de la primera d’elles, que ha aconseguit superar dos fases prèvies. L’exitós periple de les joves jugadores pels tornejos WTA va començar al torneig de Vinaròs, va continuar al de Benicarló i va acabar al de Castelló.

A Vinaròs, tant l’Aran com l’Ares van caure a la darrera ronda de la fase prèvia, amb la qual cosa es van quedar a un pas del quadre principal. A Benicarló, l’Ares va tornar a cedir a la darrera ronda de la prèvia, però l’Aran va aconseguir superar-la i va estrenar-se al quadre gran, on va perdre a primera ronda davant la romanesa Ioana Rosca per 6-4 i 6-3.

La història es va repetir al torneig de Castelló, amb l’Ares caient a segona ronda de la prèvia i l’Aran accedint al quadre gran, on va perdre a primera ronda davant la cap de sèrie número 3, la georgiana Ekaterine Gorgodze, una rival de 25 anys i amb molta experiència que la va superar amb claredat per 6-0 i 6-1.

 

AranTeixidó copia

Share