Notícies

AQUEST DIVENDRES DONA INICI EL TORNEIG ARCADI MANCHÓN

Demà divendres 19 de maig, les pistes del Club de Tennis Montbui, acolliran el Torneig Arcadi Manchón, un torneig ITF puntuable per la classificació general de l’ATP. Serà la sisena edició d’aquest torneig.

L’esdeveniment  comptarà amb tennistes de tot el món que batallen per arribar als grans tornejos i estar entre els primers 100 del món. Amb les dates que s’han fixat aquest any, els jugadors que no superin la prèvia de Roland Garros tindran com a gran oportunitat la competició que es disputa al CT Montbui, el Torneig Arcadi Manchón, ja que és l’únic del circuit ITF (puntuable per l’ATP) que es disputa aquella setmana a l’Estat espanyol. Per tant, representa una gran oportunitat per molts dels talents internacionals, el que fa pensar que el Torneig encara pot tenir un més bon nivell dels tenistes participants.

Aquesta edició es previst seguir amb el  treball amb els joves provinents d’escoles de tota la comarca sobre com competir i quins valors mostrar a la pista i altres activitats que es presentaran el 18 de maig en la presentació del Torneig.

L’organització, encapçalada per l’ex tennista anoienc Arcadi Manchón i el seu equip de Top Tennis, amb la col·laboració del Club Tennis Montbui, treballa per reeditar l’èxit de l’anterior edició i agraeix de nou el suport dels espònsors que fan possible aquest Torneig.

Sin título-1

 

Share