ANNA SERAFIMOVITCH I MAXIME BELLOY, CAMPIONS DE CATALUNYA BENJAMÍ

El Club Tennis Barcelona-Teià va ser la seu del 18 de març al 5 d’abril del Campionat de Catalunya Benjamí, que va comptar amb la participació de més de 170 tennistes i va finalitzar amb les victòries d’Anna Serafimovitch i Maxime Belloy.

En el quadre individual femení, la jugadora del CE Emilio Sánchez va superar en la final a Lucia Redon (CT Barcino) per 4/1 4/0 després d’una hora de partit. Serafimovitch va fer un torneig molt sòlid, només cedint cinc jocs en tot el campionat.

En l’individual masculí, el campió va ser Maxime Belloy, jugador del CT Cabrils, en imposar-se a Pol Martin (CE Johnny Montañes) per 4/1 4/2.

En els quadres de consolació, Blanca Ramon i Guim Font es van proclamar campions després de vèncer a Carlota Zito i Alejandro Viera respectivament.