Notícies

ANNA ORTIZ GASCÓ FINALISTA DEL CIRCUIT WARRIORS TOUR 2018

club-tennis-tarragona-210086-medclub-tennis-tarragona-210087-medclub-tennis-tarragona-210088-med

Les instal·lacions de l’ UCJC Sports Club de Madrid han estat l’escenari de la tercera prova puntuable per al circuit de tennis estatal Warriors Tour 2018. La jugadora del CTTarragona Anna Ortiz Gascó ha participat en la categoria infantil i s’ha proclamat subcampiona del torneig.  És la primera final estatal de la jugadora del Club Tennis Tarragona

Ortiz, va superar en la primera ronda la jugadora madrilenya Marisol Fernández, per un contundent resultat de 6-0 i 6-2. En els quarts de final, l’anna va guanyar el cap de sèrie nº 2 del torneig, la també madrilenya Claudia Martínez de Velasco, en un competit partit que va finalitzar amb el marcador de 6-4, 5-7 i 6-2.

La semifinal va aparellar la jugadora tarragonina amb María Garcia Cid. Després de tres hores de partit, Ortiz Gascó va aconseguir la classificació per a la final (6-1, 6-7 i 6-3). En la final, Anna Ortiz no va poder amb la superioritat física de la jugadora d’Alcalá d’Henares Irene Cocero, que es va imposar per 6-3 i 6-1.

És la primera final d’Anna Ortiz en un torneig estatal i aquest bon resultat li permet situar-se en bona posició de lluitar per entrar en el Màster de la competició, que reunirà les 8 millors jugadores del Warriors Tour 2018 el proper mes d’octubre , a Alacant.

Share