Anna Abadias guanya el X Obert de Primavera del CT Andrés Gimeno.

La tennista del RCT Barcelona, Anna Abadias, de 16 anys, s’ha proclamat campiona del X Obert de Primavera del CT Andrés Gimeno, una prova puntuable pel Circuit Absolut de la FCT.

Abadias, de només 16 anys, i que no era a la llista de favorites, s’ha imposat a la final a la primera cap de sèrie de la competició, la seva companya de club, Miriam Rosell, per 6/3 i 6/2.

Per arribar a la final la campiona es va desfer de la segona cap de sèrie, la tenista del CE Laietà, Laura Úbeda, per 6/3 i 6/3 en segona ronda i  de la tennista russa del CT Andrés Gimeno, Ekaterina Tugarinova, per 6/4, 3/6 i 7/6 (5) als vuitens de final. Ja a quarts de final, Abadias va derrotar a la sisena cap de sèrie, la representant del CNT Malgrat, Romina Sceats,  que es va haver de retirar després d’haver perdut el primer set per 6/1. A les semifinals la guanyadora va superar la vuitena favorita, Josephine Bovalem, per 6/3 i 6/4.

Per la seva part, Rosell  es va afavorir de l’abandonament de Yoli Mirllay que es va retirar en el decurs del seu partit de segona ronda quan perdia per 6/1 i 1-0. A vuitens de final, Rosell va derrotar Eleonora Mindiyarova per 6/3 i 6/1 i a quarts a la tennista del CT de La Salut, Olga Martínez, per 6/4 i 6/4. Ja a semifinals, es va desfer de la tercera favorita, la tennista del Grupo Covadonga, Olaya Garrido, per 6/3 i 7/5.

Abadias i Rosell, finalistes del X Obert de Primavera del CT Andrés Gimeno.