Notícies

Amanda Carreras, campiona de l’ITF Womens de La Marsa

La tennista del CT de La Salut, la gibraltarenya Amanda Carreras, s’ha proclamat campiona del ITF Women’s de La Marsa (Tunisia), una prova de l’ITF Womens Circuit dotada amb 10000$ en premis i disputada en pistes de terra batuda.

Carreras, quarta favorita, s’ha imposat a la final a la italiana Erika Zanchetta, vuitena cap de sèrie, per 7/6(4) i 6/0.

Per arribar a la final, Carreras va superar en primera ronda a la tunisiana Sonia Daggou per 6/0 i 6/0. En segona ronda va disposar també per 6/0 i 6/0 de la italiana Indra Bigi. A quarts de final es va imposar a la cinquena favorita, l’alemanya Lena-Marie Hofmann per 6/3 i 7/5. Ja a semifinals va guanyar a la txeca Zuzana Linhova, segona cap de sèrie, per 6/1 i 6/4.

Carreras va arrodonir la seva gran actuació aconseguit també el títol de dobles al costat de la seva companya de club, Sheila Solsona, en derrotar a les mexicanes Hermoso i López per 6/4 i 7/5.

Amb aquest triomf, Carreras aconsegueix el seu tercer títol individual, desprès dels dos aconseguits l’any passat a la localitat turca de Antalya i el cinquè en la modalitat de dobles.

Amanda carreras, campiona a l'ITF Womens de La Marsa.

Share