Notícies

ALICE FERLITO I ÀLEX ÁLVAREZ, CAMPIONS DE CATALUNYA CADET

El CE Sánchez Casal, va acollir del 22 al 30 de maig, el Campionat de Catalunya Cadet 2021. Després d’una intensa setmana, diumenge 30 es varen disputar les finals individuals, amb Alice Ferlito (CE Sánchez Casal), Anna Ortiz (CT Tarragona), Àlex Álvarez (CT Barcino) i Álvaro Garcia (RC Polo) com a protagonistes.

En el quadre femení, intensa i dura final entre les dues principals favorites, Ferlito i Ortiz, que es va resoldre per Alice Ferlito per 6/4 3/6 7/5 després de més tres hores de joc. Per la seva banda, en el quadre masculí, victòria per Àlex Álvarez per 6/0 6/3 sobre Álvaro Garcia.

Prèviament, en la jornada de dissabte 29 de maig, es van disputar les finals dels quadres de dobles. En el quadre femení, victòria per la parella Ivet Prat (CN Olot) i Taisia Bolsova (CT Llafranc) per 6/0 6/3 sobre Vanesa Veselinova  i Berta Ladaga (CT Sabadell). En el quadre masculí, victòria per Arnau Valls i Samuel Balfour (CT Reus Monterols) per 6/4 6/3 sobre Bruno Sánchez (CT Sabadell) i Carles Molero (Atlètic Terrassa).

 

Share