Notícies

ÀLEX PADRÓ I ESTHER ROMERO, CAMPIONS DEL TROFEU ALBERT COSTA-SETMANA SANTA A LES PISTES DEL CLUB TENNIS URGELL

Àlex Padró I Esther Romera es s’han proclamat campions del XVIIè Trofeu Albert Costa-XXVIIIè Torneig de Setmana Santa, que s’ha disputat a les pistes del Club Tennis Urgell. Padró ha derrotat Daniel Mérida per 6-3 i 6-2 en la final masculina, mentre que Romera s’ha desfet de Naroa Aranzábal per 6-3 i 6-1 en el partit que ha decidit el títol femení.

Com en els dies precedents, la climatologia ha fet costat al torneig, que s’ha desenvolupat tot ell amb absoluta normalitat i amb una bona afluència de públic desitjós de veure en acció a les millors promeses del tennis sub-13 espanyol. La jornada final ha estat coronada amb l’acte de lliurament de trofeus sobre les mateixes pistes que poc abans havien estat escenari de les finals.

A la pista 1, els protagonistes han estat Àlex Padró i Daniel Mérida, dos jugadors que no partien com a caps de sèrie però que han estat els més regulars al llarg de tot el torneig, com ho prova el fet que s’havien plantat a la final sense cedir ni un sol set. A l’hora de la veritat, Padró no ha donat opció al seu rival gràcies a un joc molt sòlid. S’ha fet amb el primer set per 6-3 i el partit ja se li ha fet molt costa amunt a Mérida, que en rondes anteriors havia eliminat el favorit número 1, Tomás Quesada. La segona mànega també ha estat per al nou campió, Àlex Padró, per 6-2.

A la pista 2, les oponents han estat la cap de sèrie número 1, Esther Romero, i la sorprenent Naroa Aranzábal. Aquesta no ha pogut donar continuïtat a la seva excel·lent trajectòria al torneig i s’ha hagut de resignar a veure com es complien els pronòstics que assenyalaven Romera com a favorita. El 6-3 i 6-1 final ha deixat clara la superioritat de la campiona, que s’ha desfet d’una rival que anteriorment havia eliminat les caps de sèrie 2, 4 i 5.

En acabar les finals, s’ha procedit a la cerimònia de lliurament de trofeus, que ha comptat amb la presència del representant territorial d’Esports, Joan Segura; el president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro; els pares d’Albert Costa, Jordi i Rosa; i el director tècnic de la Federación Española de Tenis, Javier Soler, tots ells acompanyats pel president del CT Urgell, Ramon Mestres. Aquest, en el seu parlament, ha agraït als jugadors la seva participació i a tot el personal del club el seu esforç per tal que tot hagi funcionat a la perfecció, a la vegada que ha recordat el paper fonamental que juguen les institucions i els patrocinadors per tal que el torneig pugui tirar endavant després de 28 anys d’història.

NP I FOTOS: Xavi Francés

Share