Notícies

Alex Domenech guanya l’Absolut del FC Júnior

El tennista del CE Mas Ram, Alex Domenech es va proclamar campió del torneig del Circuit Absolut de la FCT disputada al FC Junior.

Les pluges van impedir el normal desenvolupament del torneig i la final es va haver de disputar el dilluns al Centre Muncipal de Tennis Vall d’Hebrón.

Domenech, tercer cap de sèrie, va derrotar a la final al màxim favorit, el jugador del CT Manresa, Marc Lluis Vargas, per 6/0 i 6/1.

Per arribar a la final Domenech va derrotar a Manel Pérez, en primera ronda, a Giovani Grieco en segona i als vuitens de final va superar a Raúl Quevedo. Ja a quarts de final va derrotar al cinquè cap de sèrie, Albert Codina, per 7/5 i 6/3 i a les semifinals es va desfer del georgià del CE Sànchez-Casal, Nika Dolidtze, per 6/2 i 6/1.

Per la seva part, Vargas va derrotar a les semifinals a Anton Peskov per 2/6, 6/1 i 10-3.

Acabarem dient que la final femenina, que no va poder disputar-se per la pluja, la protagonitzaran, en una data per determinar, la tennista del RCT Barcelona-1899, Patricia Fargas i la vuitena favorita, la jugadora del CT Andrés Gimeno, Ekaterina Tugarinova.

Domenech (esquerra), campió i Vargas, finalista.

Share