Notícies

ALBERT ROGLAN, UNA PROMESA de JUGADOR de LES TERRES de L’EBRE

Durant les passades festes de Nadal, els jugadors de categories juvenils de seguiment de la nostra província varen disputar diferents campionats, com ara l’OPEN DE REIS del CT TARRAGONA, la prova del CIRCUIT JUVENIL D’HIVERN del CE LAIETÀ, el CAMPIONAT NACIONAL de CASTELLÓ ó el CAMPIONAT de NADAL del CT VALL PARC.

En aquest últim, va destacar un jugador per damunt de la resta, l’ALBERT ROGLAN, que va fer un gran torneig i es va plantar a la final de la prova on només el finalista d’Espanya Aleví, el balear DAVID CATALÀ el va poder doblegar en tres disputats sets en una final molt atractiva on en tot moment va predominar el bon tennis i el fair-play.

Donada la climatologia adversa, la final, que estava prevista que es disputés en superfície de terra batuda com la resta del campionat, es va haver de traslladar a una altra pista “indoor” provocant que els dos jugadors s’haguessin d’adaptar forçosament a les noves condicions … en un temps rècord!

L’ALBERT ROGLAN farà 13 anys aquest 2011, és un jugador fantàstic del nivell dels millors jugadors de l’estat i que té unes molt bones condicions tècniques i físiques tot i que encara està en fase d’aprenentatge i ha de millorar en alguns aspectes, sobre tot, mentals.

L’ALBERT, tot i ser de Sant Carles de la Ràpita, treballa per norma al CE AMPOSTA amb el seu entrenador personal, el JUAN DOMINGO PASCUAL que està fent amb ell una gran feina i s’encarrega de que tot estigui en ordre i de que el seu jugador continuï en la línia correcta.

Tant la DELEGACIÓ PROVINCIAL a TARRAGONA de la FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS com els Serveis Centrals de la propia FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS donen suport estructural i tècnic a l’ALBERT i al seu equip, per tal que segueixi evolucionant i creixent com a tenista, sempre des de la humilitat i sabent que aquest és un món molt difícil i que s’ha de treballar el màxim possible per aconseguir  bons resultats.

Ànims Albert i a seguir treballant així!!

Share