Notícies

ALBERT RAMOS, PRIMER CAMPIÓ DE LA COPA CATALUNYA

Aquest diumenge 9 de desembre, el CT Mataró ha acollit la primera final de la història de la Copa Catalunya, nova competició de la Federació Catalana de Tennis i que es jugarà també en categories juvenils i sèniors.

En aquesta primera final de la Copa Catalunya en categoria absoluta, han participat els dos millors jugadors catalans del rànquing ATP; Albert Ramos i Marcel Granollers. El partit s’emmarcava dins els diferents actes del II Trofeu Georgina de Miguel Antoja que organitza el CT Mataró, en memòria de la qui fou jugadora de l’escola de tennis del club.

El guanyador de la primera final de la Copa Catalunya fou Albert Ramos, que va superar Marcel Granollers per 62 76 en un molt bon partit de tennis amb un gran ambient a les grades del CT Mataró.

Abans del partit, tots dos jugadors van impartir un clínic on van poder participar tots els nois i noies  que aquests dies han participat en el II Trofeu Georgina de Miguel Antoja.

La Federació Catalana de Tennis vol felicitar al Club i a l’Associació contra el Càncer Infantil Georgina de Miguel per aquesta gran iniciativa, que recapta fons en benefici de l’Hospital Sant Joan de Deu  per a la recerca contra el càncer infantil i agrair-los poder participar en el projecte.

ramos_granollers

Share