Albert Ramos guanya l’ATP Challenger de Sevilla.

El tennista mataroní del RCT Barcelona-1899, Albert Ramos, segon cap de sèrie, es va proclamar campió de la “Copa Sevilla 2010”, una prova ATP Challenger disputada a les pistes de terra del Club de Tenis Betis i dotada amb 42.500€ en premis, en imposar-se a la final al primer favorit, el jugador català del CT Barcino, Pere Riba, per 6/3, 3/6 i 7/5.

El deixeble de José Mª Díaz es va prendre la revenja de l’any passat quan va perdre la final d’aquesta competició davant Pere Riba impedint, d’aquesta forma la tercer victòria consecutiva del tennista del CT Barcino.

Per aconseguir el títol, Ramos va superar al francès Rochette, en primera ronda, a Trujillo en segona i als portuguesos Sousa i Machado, aquest últim per 6/4, 4/6 i 6/3 a les semifinals.

Aquest el segon títol ATP Challenger  per Albert Ramos que ja havia guanyat ara fa tres setmanes el torneig de San Sebastià, demostrant trobar-se en un espectacular moment de forma.