Notícies

Albert Ramos guanya l’ATP Challenger de San Sebastián

El tennista mataroní del RCT Barcelona-1899, Albert Ramos es va proclamar campió del “LXXXVI Concurso Internacional de Tenis de San Sebastián”, un torneig ATP Challenger dotat amb 30.000€ en premis i disputat a les pistes de terra batuda del Real Club de Tenis de San Sebastián.

El català, setè cap de sèrie, es va imposar a la final al tennista francès Benoit Paire, un jugador que no figurava a la llista de favorits, per 6/4 i 6/2.

Per disputar la final, Ramos va haver de deixar fora de la competició al segon favorit, l’alacantí Rubén Ramírez, a qui va derrotar per 6/3, 4/6 i 6/3 a les semifinals. Per la seva part, Paire es va desfer a la penúltima ronda de l’alemany Julian Reister(4) per 7/6(6), 3/6 i 7/5.

Cal destacar que el primer favorit de la competició, el català Pere Riba va perdre en primera ronda davant del xilè Jorge Aguilar per 6/4 i 6/1.

Per Albert Ramos,  aquest és el seu primer títol en un torneig ATP Challenger en tota la seva carrera desprès que l’any passat perdés les finals de Sevilla i Palermo.

Albert Ramos

Albert Ramos. Foto de Josan Alonso

Share