Notícies

Albert Montañés s'imposa en el torneig de Stuttgart

El tennista català Albert Montañés ha conquerit el torneig de Stuttgart gràcies a l’abandonament del seu rival a la final, el francès Gael Monfils, que va deixar el partit quan el català anava guanyant clarament per 6-2 i 1-2.
Monfils es va retirar al final del tercer joc del segon set, després 55 minuts de partit. Amb anterioritat, en el tram final de la primera mànega, el gal es va fer mal al turmell dret. Va prosseguir, però, en el partit, el dolor va romandre i el francès va decidir abandonar i així Montañés va aconseguir el triomf.
Montañés, amb el seu triomf a Stuttgart, aconsegueix el seu segon títol de la temporada després del que va aconseguir a Estoril després de guanyar a la final al llavors número 1 del món, el suís Roger Federer.
El tennista català, que ja havia superat Monfils l’única vegada que havien jugat, el 2005 a Bucarest, és el 30 del circuit mundial i acumula cinc triomf amb l’obtingut a Sttutgart. Ha guanyat dues vegades a Estoril (2009 i 2010), a Bucarest (2009) i Anvers (2008). A més, ha perdut quatre finals (Casablanca, Acapulco, València i Bucarest). Sempre en terra.

Share