Albert Montañés manté viu el somni de la defensa del títol a Estoril

Albert Montañés es va classificar per als quarts de final del torneig d’Estoril (Portugal) després de derrotar a Daniel Gimeno-Traver. El proper rival del barceloní serà Pablo Cuevas, botxí avui de Marcel Granollers.
Albert Montañés es va imposar a Daniel Gimeno-Traver en el duel fratricida espanyol de segona ronda per un marcador global de 6-2 i 6-1 després de 56 minuts de joc. El català, que defensa títol en terres portugueses, va estar més encertat que el seu rival i després de prendre distàncies en els primers jocs de cada set, va resoldre amb eficiència el pas a quarts de final, on ara l’espera l’uruguaià Pau Cuevas.
Pau Cuevas es va imposar a Marcel Granollers en un partit igualadíssim que va haver de resoldre després de dos tie-breaks. L’uruguaià va signar un marcador de 7-6 (8) i 7-6 (2) després de dues hores i dotze minuts de joc. Albert Montañés i Pau Cuevas s’han enfrontat en quatre ocasions, amb dues victòries per a cada tennista. Aquesta temporada s’han enfrontat en dues ocasions: a Buenos Aires la victòria va ser per l’espanyol (6-2, 6-2), mentre que a Acapulco el triomf va ser per l’uruguaià (7-5, 6-3).
Per la seva banda, el primer cap de sèrie i principal favorit per la victòria final, el suís Roger Federer, va vèncer amb autoritat a l’alemany Bjorn Phau per un marcador de 6-3 i 6-4 després d’una hora i vint minuts de joc i ara s’haurà de veure les cares en quarts de final davant el francès Arnaud Clement.