Albert Montañés jugarà contra Robin Soderling a la tercera ronda

Albert Montañés es va classificar per a la tercera ronda de Roland Garros després de derrotar Tobias Kamkar en tres còmodes sets. Per la seva banda, Daniel Gimeno-Traver i Guillermo García-López es van acomiadar al caure davant Marin Cilic i Thiemo De Bakker respectivament. Albert Montañés es va desfer de l’alemany Tobias Kamkar per un marcador global de 6-3, 6-2 i 6-1 després d’una hora i quaranta-quatre minuts de joc en el trobada que va obrir la jornada a la Pista 17. El català, número 34 de l’ATP, va agafar el ritme del partit des del primer punt. Va trencar el servei del seu rival en el primer joc del partit i va tancar la primera mànega després de 33 minuts. La mateixa tendència es va seguir en el segon acte: un break per començar el set i un altre més per tancar-lo. La primera ruptura en el tercer set es va fer de pregar, però una vegada que va arribar al quart joc, tot va més fàcil per a un Montañés molt ficat en la competició que segueix avançant rondes a París. En tercera ronda, Albert Montañés haurà de veure’s les cares amb el suec Robin Soderling, finalista l’any passat i actual cinquè cap de sèrie, que va passar per sobre del nord-americà Taylor Dent, a qui va doblegar per un tempteig de 6-0, 6-1 i 6-1 en només una hora i onze minuts de joc en el trobada que va obrir la jornada a la pista Suzanne Lenglen, segona per importància de Roland Garros. Montañés i Soderling s’han enfrontat a dues ocasions, ambdues en un Grand Slam, repartint una victòria per cadascun. Si a Roland Garros 2007 la victòria va ser pel català (7-6, 4-1, retirada), al US Open de l’any passat el triomf va ser per el suec (6 – 1, 3-6, 6-1, 6-4).